Népi gyermekjáték foglalkozás

posted in: Közérdekű | 0

Kedves szülők!

Népi gyermekjáték foglalkozásra hívjuk, szeretettel várjuk gyermekeiket. A szívükbe lopjuk azt az örömet, amit a játék és a tánc jelent. Ezáltal igényes játék és mozgáskultúrát is meríthetnek. A játékokban formálódik kapcsolatteremtő képességük, magabiztos fellépésük, bátorságuk, testi-lelki fejlődésük. Idővel a Kanizsa Néptánc Együttes utánpótlás csoportjába szerepelhetnek.

A foglalkozás helye: Nagykanizsa, Ady u. 1. Kapu alatt, 2. emelet.
Ideje: Minden Hétfőn 16:30-tól – 17:30-ig

Népi gyermekjátékok vezetői: Vizeliné Paksi Valéria, Vizeli Dezső

Telefon: 06 20/44-62-992

Megújult a weboldalunk!

posted in: Weboldal | 0
Örömmel tájékoztatjuk látogatóinkat, hogy elindítottuk új weboldalunkat.

Honlapunk teljesen új, a kor igényeinek megfelelő külsőt kapott, felépítését pedig igyekeztünk úgy kialakítani, hogy az egyszerű kezelés révén, a kívánt tartalomhoz mindenki mihamarabb hozzájusson. A külső megújulás mellett rengeteg képpel bővült a galéria oldal, s a jövőben videókkal is próbálunk kedvet csinálni a néptánchoz. A felső „lila” menüben találhatók az alapítványunkkal és az egyesülettel kapcsolatos információk, továbbá itt található az elérhetőség menüpont.

HirKep_01

Honlapunkat folyamatosan frissítjük és fejlesztjük, az esetlegesen felmerülő hibákat javítjuk. Amennyiben bármilyen problémát fedeznek fel az oldalunkon, kérjük, jelezzék nekünk az elérhetőség oldalon található levélküldő segítségével!

Üdvözlettel: Kanizsa Táncegyüttes